home route contact

 

   
 
 

Rengers exclusief bouwbeslag heeft een uitgebreid assortiment veiligheidssloten en cilinders van het topmerk DOM.

Bij sluitsystemen zijn twee zaken belangrijk: veiligheid en eenvoud!
Veiligheid omdat u het niet op prijs stelt dat onbevoegden aan uw eigendommen komen.
Eenvoud omdat u op simpele wijze wilt bepalen welke ruimten voor welke personen toegankelijk zijn.
Als u zich al lang over de onoverzichtelijkheid van uw grote sleutelbos heeft geërgerd, is het sluitmedium concept van DOM uitermate geschikt voor u.
Een sluitmedium betekent: met één sleutel opent u alles, van de huisdeur tot de brievenbus, van garage tot schuifpui, van fietsenstalling tot hangslot, eventueel verdeeld over verschillende gebouwen op verscheidene locaties.
Overal, waar vele mensen vele ruimten benutten, is het noodzakelijk te bepalen, wie waar toegang heeft.
In hoofdzaak onderscheiden wij drie soorten sluitsystemen:

- centraal systeem;
- hoofdsleutelsysteem;
- generaal hoofdsleutelsysteem;


Centraal systeem: hierbij moet men denken aan een systeem wat in het bijzonder geschikt is voor flatgebouwen. De unieke sleutel waarmee men het appartement kan openen, is tevens geschikt voor het openen van ruimten die voor alle bewoners van het desbetreffende complex toegankelijk moeten zijn, te denken valt hier aan bijvoorbeeld de centrale toegangsdeur en fietsenstalling!

Hoofdsleutelsysteem:
dit systeem is in het bijzonder geschikt voor kleine en middelgrote organisaties. De hoofdsleutel bedient alle cilinders van deze installatie en daarnaast heeft elke cilinder een eigen sluiting en sleutel die weer niet op een andere cilinder past!

Generaal hoofdsleutelsysteem:
dit systeem is eigenlijk zo veelzijdig, dat het geheel op de wensen van de klant valt af te stemmen inclusief latere veranderingen!

Alle cilinders van het Duitse topmerk DOM zijn leverbaar met veiligheidskaarten zodat bijmaken van sleutels door onbevoegden onmogelijk wordt! De cilinders zijn leverbaar in meerdere kleuren. Dom brengt ook een elektronisch afsluitsysteem onder de naam: DOM ELS, dit systeem biedt u een nog grotere waarde aan flexibiliteit en veelzijdigheid!

Rengers Exclusief Bouwbeslag
verzorgt graag voor uw onderneming, instelling of woning een gedegen en doordacht sluitplan vanaf de ontwerpfase tot en met de operationele fase. Voor eventuele wijzigingen of service kunt u natuurlijk ook altijd bij ons terecht.
Service daar leven wij van, dus daar kunt u te allen tijde op rekenen! Daarnaast is een van onze belangrijkste motto’s: zeg wat je doet en doe wat je zegt!   
   
 [home]
[
route] [contact]